Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Foto & Video

Computer & IT -» Foto & Video


1

Bryllupsfotograf Vores Store Dag

Ifølge Wikipedia, er foto-journalistik en særlig form for journalistik der skaber sammenhæng mellem billeder og tekst for at fortælle en nyhedshistorie. I de senere år har bryllupsfotograferne Vores Store Dag valgt denne tilgang til bryllupsfotografering. Denne kunstneriske, dokumentariske stil blander sort / hvid og farve billeder ind i en historie fortællende bryllupsfotograferingsreportage. Bryllups fotojournalister arbejder på en dokumentarfilmagtig måde, og fortæller på den måde brudeparret.
2

Digital Spejlrefleks

Hos digital-spejlrefleks.dk finder du kameraer, objektiver, blitz m.m. fra Canon, Nikon Pentax, Sony, Olympus, Sandisk og Sigma.
Vi giver dig al den information du skal bruge for at vælge det rigtige kamera..
3

E-Kamera

Spar en masse penge ved at være din fotohandler utro, og køb istedet på E-Kamera.dk God service, billige priser, sikker betaling og alle de kendte mærkevarer.

Hvad mere kan du forlange? Skulle du mod forventning ikke finde det produkt du leder efter, så hjælper vi gerne med at bestille det hjem!.
4

PixelPrint.dk fremkaldelse af digitale billeder

Danmarks nemmeste fremkaldelse og online fotoservice. 1-2 dages levering med posten. Fremkaldelse af digitale billeder på luksus fotopapir. Digital fremkaldelse af foto. Fremkald dine digitale billeder på PixelPrint.dk i dag og få dem leveret med posten i morgen..
5

ScanPixel - Scanning

ScanPixel scanner (digitalisere) alle former for papirfoto, negativer, dias og film med professionelle scannere fra Epson, Nikon og Imacon.ScanPixel tilbyder en bred vifte af services målrettet alle, som arbejder med digital billedbehandling, reklame- og produktfotografering samt private der ønsker at digitalisere deres samling af foto, dias, negativer og andre medier. Med ScanPixel som din partner kan du outsource det rutineprægede arbejde og dermed frigøre resurser til andre opgaver. .
6

Spyman Videoovervågning

Spyman Security er proffessionel importør & leverandør af overvågningsudstyr. SpyMan har altid alle varer på lager.
Henvender sig til erhvervsdrivende samt elektrikere til videre salg.
Spyman Security arbejder med følgende produkter:
- Kameraudstyr til erhvervsdrivende.
- Kameraudstyr til hjemmet
- Bakkamera til biler, lastvogne, campingvogne og både.
- Salg til Elektrikere og montør på basis af en forhandler aftale..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks